0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SLOBODAN NIKIĆ: Italijani su igrali prljavo, a Hrvate odlično poznajemo, finale se igra srcem

Objavljeno: 07.08.15 u 11:15

Posle ubedljive pobede nad Italijom u polufinalu Svetskog prvenstva u Kazanju, Srbiji je ostao još samo jedan korak do osvajanja svetske titule koju čekamo šest godina.

– Odigrali smo odličnu utakmicu. Znali smo šta da očekujemo i dogovorili smo se da ne reagujemo na prljavu igru, provokacije Italijana ni na odluke sudija – prokomentarisao je Slobodan Nikić.

– Presudila je mirnoća, jer smo u nekim prethodnim utakmicama hteli da u jednom napadu postignemo dva gola, što je nemoguće. Sada smo bili strpljiviji, hteli smo da kontrolišemo utakmicu od početka do kraja i u tome smo uspeli. Utakmica je bila pomalo specifična, sa mnogo duela i mnogo foliranja italijanskih odbrambenih igrača – dodao je Nikić.

U finalu naše ‘delfine’ očekuje duel sa velikim rivalom Hrvatskom, i taj duel bio bi veoma praćen čak i da se igrao u grupnoj fazi, a ne u finalu Svetskog prvenstva.

– Finale se igra srcem. Daćemo sve od sebe i probaćemo da postanemo svetski prvaci. Odlično se poznajemo sa Hrvatima. Oni su iskusna ekipa i olimpijski šampion, biće teško – istakao je Boba Nikić.

Finale Srbija-Hrvatska igra se u subotu sa početkom u 21 sat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter