0
Evropske lige

Skols: Mančester Junajtedu preti sudbina Liverpula

Objavljeno: 21.08.14 u 11:26

Živa legenda Mančester Junajteda, Pol Skols, izjavio je da se pribojava da bi taj klub mogao da doživi identičnu sudbinu kao Liverpul koji duže od dve decenije ne zna za šampionski pehar u Premijer ligi.

Pol-Skols-Mančester-manchestereveningnews-co-uk

Otkako je Old Traford napustio Ser Aleks Ferguson i otkako su iz tog tima otišli Pol Skols, Rajan Gigs i ostali članovi čuvene generacije ovog tima, „Crveni đavoli“ nemaju mnogo uspeha u Premijer ligi.

Klub ove sezone neće igrati ni Ligu šampiona, a Pol Skols strahuje da bi loša prethodna sezona mogla da bude samo uvod u višegodišnji post kluba sa „Teatra snova“.

„Plašim se za Junajted. Generalno, mogao bi da uđe u istu pustoš kao Liverpul 90-ih godina“, napisao je Skols u kolumni za list „Independent“.

Junajted je tokom leta na pojačanja „bacio“ skoro 100 miliona evra. U klub su stigli Luk Šo, Ander Erera i Markos Roho, igrači koji, veruje Skols, ne garantuju povratak na vrh.

„Šta im je potrebno? Petorica igrača. Petorica pristojnih igrača koji mogu da promene situaciju na terenu koja izgleda očajno. Da budem jasan, muka mi je od kritikovanja kluba kojem sam dao život kao fudbaler. Ali Junajted mora da spreči svoj pad“, jasan je Skols.

Junajted je tokom leta postavio Holanđanina Luja van Gala za menadžera, a fanovi kluba sa Old Traforda u njega su gledali kao u Mesiju. Ipak, već na debiju doživeo je poraz od Svonsija i to na svom stadionu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter