0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Đorđević: Dobra odbrana daje karakter timu

Objavljeno: 10.08.14 u 23:30

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević kazao je posle trijumfa protiv Francuske i osvajanja turnira u Pou da je zadovoljan određenim elementima u igri, pre svega odbranom, a da bi ostali segmenti trebalo da budu unapređeni ida za to ima dovoljno vremena.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Možemo da budemo zadovoljni ovom turnejom, na kojoj smo, bez važnih igrača, pobedili neke jake protivnike. Ali, ono što je još važnije je što dobra odbrana postaje znak raspoznavanja naše ekipe, nešto što daje karakter timu. Već više puta sam istakao da svi igrači imaju želju da igraju dobru odbranu i to su pokazivali iz utakmice u utakmicu. To je nešto što smo izgradili do sada. U narednom periodu nam predstoji nešto drugačiji rad u kome moramo da unapredimo mnoge elemente igre. Moramo mirne glave, sa nogama na zemlji, dobro da izanaliziramo dosadašnji tok priprema, Posle kratkog predaha po dolasku u Beograd, očekuju nas treninzi do Trofeja Beograda, kada ćemo, verujem u lepom ambijentu, odigrati utakmice protiv jakih i atraktivnih protivnika. Želim da istaknem besprekorno ponašanje svih igrača i na terenu i van njega. Do sada su demonstrirali pravi odnos prema reprezentaciji i verujem da će tako biti i u nastavlku priprema“ – rekao je Đorđević posle utakmice protiv Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter