0
Odbojka

Odbojkaši poraženi od Amerikanaca i ne idu na Fajnal-siks

Objavljeno: 06.07.14 u 22:14

Odbojkaška reprezentacija Srbije ipak neće igrati na završnom turniru Svetske lige pošto je večeras u odlučujućem meču za plasman odigranom u beogradskoj hali Pionir poražena od selekcije SAD sa 3:1, po setovima 25:21, 20:25, 27:25, 25:20, posle tačno dva sata igre.

odbojkasi Srbije

Izabranicima Igora Kolakovića je nakon ubedljive pobede ostavarene protiv istog rivala u petak u Novom Sadu večeras bila potreban bilo koji trijumf kako bi putovali u Firencu, ali do toga ipak nije došlo.

Amerikanci su odlično otvorili meč pa su ankon posla sata igre osvojili prvi set. Kada je naša selekcija uzvratila istom merom očekivalo se da nastavi u tom ritmu, međutim sve se završilo samo na nadanju. Najpre su amerikanci treći deo igre dobili posle igre na razliku, da bi u četvrtom mnogo boljom igrom lako došli do trijumfa i plasmana na Fajnal-siks.

Kao po običaju najefikasniji u našem timu bio je korektor Aleksandar Atanasijević sa 19 poena, dok je na drugoj strani bolji od ostalih bio Metju Anderson sa 18 poena. Zanimljivo je da je naš tim napravio čak 25 direktnih grešaka odnosno praktično je jedan ceo set poklonjen Amerikancima.

Uz Amerikance na završnom turniru će iz grupe B igrati Rusija, a pored ove dve selekcije tu su još Italija kao domaćin, Iran, Brazil, dok se šesti učesnik još uvek čeka odnosno to će biti pobednik B divizije (Australija, Belgija, Fracuska ili Holandija)

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter