0
TimeOut

Ludilo: Belgijanci potpisali profesionalni ugovor sa 20-mesečnom bebom!

Objavljeno: 29.11.13 u 15:21

Čini se da u poslednje vreme fudbalski klubovi navode mlade talente da sve ranije i ranije potpisuju profesionalne ugovore.

Tako nam neverovatne informacije ovoga puta stižu iz Belgije, gde je FK Rasing Boksberg potpisao profesionalni ugovor sa 20-mesečnim Brusom Brajtsom i priključio ga treniznima grupe dečaka uzrasta do pet godina.

Iako mališan još uvek ne može ni da izgovori reč lopta, a kamoli da trenira sa njom, trener ekipe veruje da je klub napravio dobar potez:

„Brus je zasigurno najmlađi profesionalni fudbaler na planeti. Način na koji šutira loptu i igra se sa njom je neverovatan za njegov uzrast. Četvorogodišnjaci i petogodišnjaci nemaju to što ima Brus.“

Potpisivanjem ugovora sa Rasing Boksbergom, Brus Brajts je i zvanično postao najmlađi igrač registrovan u Fudbalskom savezu Belgije. Da li je bila u pitanju želja Belgijanaca da postave rekord sa najmlađim profesionalnim fudbalerom ikada ili je stvarno u pitanju vanserijski talenat ostaje da se vidi kroz nekih 15-ak godina.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter