0
Fudbal

Milošević ljut zbog Despotovićevog pokušaja ucene

Objavljeno: 30.10.13 u 12:34

Savo-Milosevic

Najava Đorđa Despotovića da bi zbog navodne nebrige čelnika Fudbalskog saveza Srbije mogao da zameni dres „orlova“ za majicu „zmajeva“ odnosno selekcije Bosne i Hercegovine naišla je na oštru osudu Sava Miloševića, direktora selekcija FSS.

„Ako će bilo koji igrač da ucenjuje FSS, bez obzira kako se zvao, on nije potreban reprezentaciji i FSS. Ovakav njegov nastup shvatam kao klasičnu ucenu, jer ako nije pozvan za prethodne dve utakmice, on će odmah da „igra za Bosnu“. Neka izvoli. Dok sam ja na ovom mestu niko neće moći da uslovljava FSS. Za svakog igrača ćemo se boriti, ali je uslov da taj igrač želi da nastupi za Srbiju, jer to nije obaveza već čast. Pravilo važi sa sve, pa i za Despotovića“ -rekao je Milošević.

Despotović, koji je ponikao u školi Crvene zvezde, trenutno igra za belgijski Lokeren gde nije standardan za razliku od njegovog prethodnog kluba Spartaka u kojem je bio najbolji strelac.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter