1
Fudbal

Mihajlović: Na pravom smo putu, ali odlazim ako ode Karadžić! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.13 u 22:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović zadovoljan je ubedljivom pobedom svoje ekipe u poslednjem kolu kvalifikacija za SP 2014.

Srbija je u Jagodini deklasirala Makedoniju rezultatom 5:1, ali je, kao što se i očekivalo, ostala na trećoj poziciji i bez plasmana na SP.

“Mogu da budem zadovoljan, ne samo ovom utakmicom, već našom igrom u poslednjih pet meseci. Da danas počinju kvalifikacije, bili bismo u daleko boljoj poziciji. Vidi se da smo na pravom putu, iako se vidi da moramo još mnogo da radimo. Volimo pobeđujemo i stvaramo taj pobednički mentalitet za budućnost“, rekao je Mihajlović, a potom se osvrnuo na celokupne kvalifikacije.

“Ovo je naša realnost, treće mesto u grupi. Imamo Belgiju i Hrvatske, a ova reprezentacija nije ona ista sa početka kvalifikacija. Jedini meč na kom smo odigrali ispod nivoa bio je onaj u Skoplju, ali i da smo osvojili ta tri boda ne bismo bili drugi u grupi. Ipak, videli su svi da smo na pravom putu“, naglasio je Mihajlović, koji se za kraj osvrnuo na svoj status u reprezentaciji.

“Rekao sam da ću ostati samo u slučaju da Tomislav Karadžić ostane predsednik, samo onda ću doći na razgovor. Ukoliko ode Karadžić, ja se neću odazvati na razgovor novog predsednika. Sa tim ljudima sam sarađivao, oni su verovali u mene, podržavali me od prvog dana i ukoliko ode ta garnitura ljudi, odlazim i ja. Ostajem pri svojim rečima“, zaključio je Mihajlović u razgovoru za RTS.

hotsport.rs

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter