0
Evropske lige

Hoće li Bejl izaći iz Ronaldove senke?

Objavljeno: 08.10.13 u 12:03

bejl-ronaldo-pozdrav

Problemi sa fizičkom spremom koji su rezultirali povredom i činjenica da je stigao u novu zemlju, novi klub, uslovili su da Geret Bejl do sada ne uspe da opravda titulu najskupljeg fudbalera sveta. U čemu je problem?

Nekadašnji trener hitronogog Velšanina, Hari Rednap, smatra da Bejl neće uspeti da se u potpunosti dokaže i opravda cenu transfera, sve dok se ne izađe iz Ronaldove senke.

„Njegov najveći test će biti da izađe iz senke Kristijana Ronalda i zaigra pun samopouzdanja. Ronaldo je najveća zvezda Real Madrida i fudbaler koji verovatno želi da izvodi gotovo sve prekide u timu. Stoga će Garet morati da pokaže stav, da pokaže samopouzdanje, da se nametne. Mora da razmišlja – ja sam fudbaler od 86 miliona funti i da se shodno tome i ponaša. Trebalo bi da preuzima odgovornost i da traži loptu kada smatra da ima šansu“ – rekao je Hari Rednap.

Engleski stručnjak je rekao svoje, a na Bejlu je da opravda očekivanja što navijača, što onih koji su ga platili tih 86 miliona funti.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter