0
Evropske lige

Negredo i Ture srušili Hal (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.13 u 15:41

Negredo

Fudbaleri Mančester Sitija preboleli su poraz koji su doživeli u prošlom kolu u Južnom Velsu. „Građani“ su na svom Itihadu savladali Hal Siti sa 2:0.

Hal je zapretio na početku utakmice preko Aluka koji se našao jedan na jedan sa Hartom, ali je šutirao preko gola. U tim trenucima gosti su bili znatno bolji na Itihadu, propustili nekoliko prilika, a potom je Siti preuzeo kontrolu nad igrom.

Na poluvremenu Negerdo je zamenio Džeka i to se isplatilo menadžeru „građana“ Pelegriniju. U 65. minutu Zabaleta je odlično centrirao sa desne strane i pronašao Alvara Negreda u srcu kaznenog prstora koji se „poklonio“ i glavom sproveo loptu iza leđa golmana Mekgregora. Dileme oko pobednika meča otklanja Jaja Ture u 90. minutu fantastičnim golom iz slobodnog udarca sa nekih 18 metara.

Srpski reprezentativci Matija Nastasić i Aleksandar Kolarov odigrali su svih 90 minuta za Siti.

Siti se sada popeo na drugo mesto engleske Premijer lige, ali ima i utakmicu više od rivala. Hal se trenutno nalazi na 13. mestu sa 3 osvojena boda.

Raspored 3. kola Premijer lige
subota
Mančester Siti – Hal 2:0 (0:0)
(Negredo 65, Ture 90)
Kardif – Everton (16.00)
Njukasl – Fulam (16.00)
Norič – Sautempton (16.00)
Vest Hem – Stoke (16.00)
Kristal Palas – Sanderlend (18.30)

nedelja
Liverpul – Mančester Junajted (14.30)
Vest Bromvič – Svonsi (14.30)
Arsenal – Totenhem (17.00)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter