0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović na treningu očitao bukvicu igračima /VIDEO/

Objavljeno: 28.07.13 u 12:03
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se u paklenim uslovima za predstojeći duel sa ukrajinskim Černomorecom u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

I dok je ekipa Slaviše Stojanovića prolivala znoj na pomoćnom terenu Marakane, odvojeno su radili Abiola Dauda i Nikola Mijailović.

Mijailović se polako vraća treninzima posle povrede zadnje lože, a Dauda ima problem sa primicačem, pa je zbog toga samo lagano trčao.

Završetak treninga obeležilo je upozorenje Slaviše Stojanovića fudbalerima koji očigledno ne shvataju ozbiljno svoje obaveze prema crveno-belom dresu.

„Morate da živite sportski. Uzalud su vam pripreme, treninzi i mučenje po ovom paklu, ako sve to upropastite nesportskim životom. Morate da naučite kako da se odmarate, kako da uzimate preventivu, kako da se hranite zdravo… Ništa vam ne vredi, ako posle treninga popijete dva-tri piva i sve bacite u vodu“, oštrim rečima je Stojanović završio trening.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter