1
Fudbal

Vanjama na meti đavola

Objavljeno: 10.10.12 u 22:21

Viktor Vanjama, defanzivni vezista Seltika, nalazi se na spisku želja Mančester Junajteda, koji će u narednom periodu pokušati da potpuno obnovi vezni red. Ovaj 21-godišnji Kenijac je 2011. godine stigao u Seltik iz Beršota, gde je igrao tri godine i ove sezone pruža sjajne partije, koje nisu ostale neprimećene.

 
„Znam za interesovanje Junajteda, menadžer mi je sve preneo, ali sam trenutno fokusiran samo na Seltik. Da li bih voleo da igram na old Trafordu? Naravno.“

 
Vanjama ima ugovor sa Seltikom do 2015. godine i otkupna cena verovatno neće biti mala. On je za reprezentaciju Kenije odigrao 19 mečeva i psotigao jedan gol.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Vanjama na meti Ä‘avola | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter