0
Domaći fudbal

Šibali se Mitar i Šćepa

Objavljeno: 28.04.13 u 19:19

trening_bask_naslovna

Ludilo u Humskoj. Porodična atmosfera više ne postoji, mada niko osim predsednika Dragana Đurića je nije ni video. Najnoviji pokazatelj da nešto ne valja je najnoviji incident na treningu u kom su učestvovali Aleksandar Mitrović i Marko Šćepović.

Grubi startovi su sasvim normalna stvar na treninzima, ali ono što je viđeno u Teleoptiku prevazilazi sve okvire zdrave konkurencije. Da skratimo priču. U ulogama su bili Marko Šćepović, Aleksandar Mitrović i Lazar Marković. Bilo je tu nekih žestokih startova, a Šćepa i Mitar su rešili da izguraju stvar do kraja.

Nasrnuli su jedan na drugog, napušavali se pošteno, a sevali su udarci, povlačenja sa svih strana. Ko je koga udario i koliko puta, niko ne zna, ali da nije bilo ostalih saigrača dvojica najratobornijih bi povadili oči jedan drugom.

Trener Vladimir Vermezović je sve to vreme stajao sa strane i čekao da vidi kako će da se završi. Na kraju, Šćepa je udaljen iz ekipe, budući da nije otputovao s ekipom u Novi Pazar, a videćemo kakvi će dalji potezi biti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter