in ,

Šibali se Mitar i Šćepa

trening_bask_naslovna

Ludilo u Humskoj. Porodična atmosfera više ne postoji, mada niko osim predsednika Dragana Đurića je nije ni video. Najnoviji pokazatelj da nešto ne valja je najnoviji incident na treningu u kom su učestvovali Aleksandar Mitrović i Marko Šćepović.

Grubi startovi su sasvim normalna stvar na treninzima, ali ono što je viđeno u Teleoptiku prevazilazi sve okvire zdrave konkurencije. Da skratimo priču. U ulogama su bili Marko Šćepović, Aleksandar Mitrović i Lazar Marković. Bilo je tu nekih žestokih startova, a Šćepa i Mitar su rešili da izguraju stvar do kraja.

Nasrnuli su jedan na drugog, napušavali se pošteno, a sevali su udarci, povlačenja sa svih strana. Ko je koga udario i koliko puta, niko ne zna, ali da nije bilo ostalih saigrača dvojica najratobornijih bi povadili oči jedan drugom.

Trener Vladimir Vermezović je sve to vreme stajao sa strane i čekao da vidi kako će da se završi. Na kraju, Šćepa je udaljen iz ekipe, budući da nije otputovao s ekipom u Novi Pazar, a videćemo kakvi će dalji potezi biti

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Tuga od fudbala u Pazaru

Het trik Huntelara