0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Poklonili smo pobedu, Vermez: Izlazimo iz krize

Objavljeno: 20.04.13 u 21:35
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Šef stručnog štaba Rada Marko Nikolić smatra da je Partizan pobedio isključivo zbog grešaka njegovih igrača, a kao glavnog krivca apostrofirao golmana Filipa Kljajića.

„Poklonili smo pobedu rivalu zbog neverovatnih grešaka naših igrača, pogotovo golmana. Mi smo imali par sitaucija, ali smo se rastrčali tek u drugom poluvremenu, kad smo pogodili stativu, a bila je i jedna polusporna situacija, kad je možda mogao da bude pokazan crveni karton domaćinu. Ostalim segmentima sam zadovoljan  i mi ćemo pokušati da stignemo do mesta do Evrope. Svi naši odbrambeni igrači su u jednom periodu bili u Partizanu, ali se danas nisu proslavili“ – rekao je Nikolić.

S druge strane, Vladimir Vermezović je zadovljan novim trijumfom i laganim vraćanjem u formu crno-belih.

„Rad je ozbiljna ekipa, protiv koje su se mnogi opekli, ali za nas je najvažnija pobeda. Prvo poluvreme je bilo dobro, dok smo u drugom stali, verovatno podsvesno zadovoljni rezultatom. Utakmica je bila lepa i pokazala da mi izlazimo iz krize u kojoj smo bili“ – rekao je Vermez i naglasio da neće posmatrati Zvezdu u duelu protiv BSK Borče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter