0
Evropske lige

Ludilo u Barseloni

Objavljeno: 13.04.13 u 22:00

espanjol-valensija

Utakmica puna preokreta odigrana u okviru 31. kola Primere  između Espanjola i Valensije na kraju je završena rezultatom 3:3 (1:0), a dva gola su postignuta u sudijskoj nadoknadi izgubljenog vremena.

Espanjol je poveo u nadoknadi prvih 45. minuta, da bi Valensija izjednačila preko Kanalesa u 53. minutu. Kada je  Verdu u 82. ponovo doneo prednost Kataloncima izgledalo je da bodovi ostaju u Barseloni, međutim vrlo brzo je došlo do preokreta pa je Espanjol morao da čupa bod.

Najpre je Žonas na ti minuta pre kraja izjednačio, a Soldado u 91. minutu doveo goste u vođstvo. Da to ne bude i konačan rezultat meča pobrinuo se Serhio Garsija koji je u poslednjim momentima meča doneo izjednačenje domaćem timu.

Valensija je tako prišla četvrtoplasiranom Real Sosijedadu na bod zaostatka, ali uz utakmicu više, dok je Espanjol sigurno ukotvljen u sredini tabele bez velikih ambicija za napredovanje i izgleda za nazadovanje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter