0
Evropske lige

Sjajni Mrdaković ponovo dvostruki strelac

Objavljeno: 06.04.13 u 19:28

 mrdakovic-krivokapic

Srpski internacionalac Miljan Mrdaković na najbolji način je sa Enozisom započeo plej-of u prvenstvu Kipra. Enozis je sa 2:1 pobedio AEL iz Limasola, a oba pogotka bila su delo Mrdakovića.

Srbin je načeo mrežu AEL-a već u trećem minutu. Posle centaršuta Krivokapića Mrdaković je glavom šutirao na gol. Golman gostiju je kratko odbio loptu, a srpski centarfor je odlično reagovao i iz prve je levom nogom zatresao mrežu. Ovaj pogodak ohrabrio je ekipu iz Paralimnija koja je imala inicijativu čitavim tokom duela. Ipak, AEL je prvi došao do gola. U 86. minutu Maikon donosi izjednačenje gostima.

I kada su svi očekivali da će se duel završiti bez pobednika, usledila je nova opasna akcija Enozisa posle koje je sudija pokazao na belu tačku. U bukvalno poslednjim sekundama utakmice, siguran realizator bio je Miljan Mrdaković.

To je bio već sedmi pogodak koji je Srbin postigao ove godine u Enozisu na 13 utakmica koliko je odigrao od januara meseca kada je postao član tog kluba. Interesantno je da je po dva pogotka postigao i protiv Aja Nape i Olimpijakosa.

Enozis je u plej-of grupi sa Apolonom, Doksom i pomenutim AEL-om, a naredni meč igra 13. aprila na gostovanju Doksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter