0
Fudbal

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Sasa Obradovic, Head Coach of AS Monaco during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v AS Monaco at Stark Arena on December 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER MONAKA – SAŠA OBRADOVIĆ OTKRIO: Evo za koga će navijati večeras u duelu Lige šampiona između Monaka i Zvezde

Objavljeno: 22.10.24 u 09:19

Biće uz klub u kom je ponikao.

Crvena zvezda večeras igra duel protiv ekipe Monaka u okviru Lige šampiona, na gostujućem terenu u prelepom Monte Karlu.

Svoja očekivanja od tog susreta izneo je osvedočeni navijač ‘crveno-belih’, Saša Obradović, inače trener košarkaškog kluba Monako:

„Najverovatnije ću gledati utakmicu, iako sam zaokupljen ovom sezonom. Mnogo je stvari je unutar, što se moje ekipe tiče. Nekad je dobro da čovek može da se isključi, ja taj okidač vrlo teško palim, da bih se malo gasio i radio neke druge stvari. Kao kad se priča o povređenom igraču da li će da igra ili ne, pa čujete da će znati na dan meča, e tako ću i ja na dan utakmice da odlučim da li ću da dođem, ali naravno, svim srcem sam uz Zvezdu.“ – rekao je Saša Obradović u razgovoru za „Sportske.net“.

Duel Crvene zvezde i Monaka igra se večeras od 18:45.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter