1
Domaći fudbal

Aleksandar Vucic during Group G UEFA EURO 2024 qualifying football match between Serbia and Bulgaria in Leskovac, Serbia on Nov. 19, 2023. photo: Pedja Milosavljevic

PREDSEDNIK VUČIĆ O NOVOJ UPRAVI PARTIZANA: „Partizanu smo dali pare pre tri dana da opet ide u Evropu“ (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.24 u 23:22

„Ljaljiću i Mijatoviću i Lazoviću i svima njima želim sreću“

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, gostovao je na RTS-u gde je govorio o brojnim aktuelnostima, a u jednom trenutku dotakao se i sportskih dešavanja.

Tokom intervjua, Vučić je prokomentarisao najnovija zbivanja u Fudbalskom klubu Partizan, u kojem je Rasim Ljajić preuzeo rukovodstvo, uz podršku saradnika Predraga Mijatovića i Danka Lazovića.

Vučić im je poželeo uspeh i otkrio da je država nedavno pružila finansijsku podršku Partizanu kako bi klub mogao da ispuni uslove za evropsku licencu. Takođe je napomenuo da je država izdvojila značajna sredstva i za košarkaške klubove Crvene zvezde i Partizana.

Partizanu smo dali pare pre tri dana da opet ide u Evropu. Ljaljiću i Mijatoviću i Lazoviću i svima njima želim sreću. Košarkaškim klubovima i Zvezdi i Partizanu dali smo po milion i po evra pre neki dan. Nikome u Evropi ne daje država toliko. Mi kao država dajemo ogroman novac jer je to fantastična promocija Beograda i navijači Partizana i Zvezde prave fantastičnu atmosferu. Nadam se manje para za fudbal u budućnosti, a oni će tražiti više. Rekao sam istinu koja se nikome ne dopada. Možemo da budemo zadovoljni jedino košarkaškom reprezentacijom Srbije, imamo dobru Zvezdu i Partizan u košarci. Monako Zvezda sutra, prognoza 2:2 – rekao je Vučić.

1
3
1 Komentara
  1. Sad je presao na FK. Zanimljivo da ne spominje one koje je ON postavio i koji su napravili ogroman dug, nisu platili drzavi porez, omogucili da se desavaju kriminalne radnje ispod istocne tribine. Red bi bio da ih pohapsi ili mozda, u znaku zahvalnosti, nece to uciniti.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter