0
Evroliga
Crvena Zvezda vs Baskonia Vitoria Gasteiz, Euroleague basketball, Round 2

FOTO: Starsport

EVROLIGA PRELOMILA: Poznato hoće li Biberović igrati protiv Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.24 u 17:30

Nije bilo sigurno kako će se ovo završiti, uzimajući u obzir ‘slučaj Kampaco’.

Žalbeni sud Evrolige odbio je žalbe Fenerbahčea i Efesa u vezi sa kaznama za Tarika Biberovića i Elajdžu Brajanta, potvrđujući njihove suspenzije.

Fenerbahče će večeras, u utakmici protiv Crvene zvezde, morati da nastupi bez Biberovića, jer je potvrđena njegova kazna od jednog meča suspenzije, uz dodatnu novčanu kaznu od 5.000 evra.

S druge strane, Brajant je kažnjen sa 10.000 evra zbog sukoba tokom derbija između Efesa i Fenera, u kojem su se dvojica košarkaša fizički sukobila, što je ostavilo Brajanta sa ogrebotinama, dok je Brajantu pripisano da je ugrizao protivnika – što je kasnije negirao.

Postojala je šansa da Biberović bude na terenu dok se žalbeni postupak vodi, ali je Evroliga brzo reagovala i okončala situaciju, za razliku od ranijeg slučaja sa Fakundom Kampacom, koji je bio suspendovan, ali je igrao protiv Partizana pre nego što je suspenzija potvrđena.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter