0
Evroliga
Šarunas Jasikevičijus

Saras Jasikevicius, Head Coach of Fenerbahce Beko Istanbul during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Fenerbahce Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Ulker Sports And Event Hall on January 09, 2024 in Istanbul, Turkey. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠARUNAS JASIKEVIČIJUS O ZVEZDI: „Crvena zvezda je tim sa velikim ambicijama i mnogo iskusnih igrača!“

Objavljeno: 14.10.24 u 19:21

Sa dosta poštovanja govorio je o rivalu.

Crvena zvezda sutra od 19.45 gostuje ekipi Fenerbahčea.. Turski klub vodi se kao veliki favorit, ali i Crvena zvezda je sjajno otvorila sezonu. Uoči samog susreta, Šarunas Jasikevičijus, rekao je:

Crvena Zvezda vs Baskonia Vitoria Gasteiz, Euroleague basketball, Round 2
Crvena Zvezda vs Baskonia Vitoria Gasteiz, Euroleague basketball, Round 2

„Suočićemo se sa protivnikom koji je veoma dobro započeo sezonu. Kao i mi, naš protivnik je započeo sezonu u Evroligi sa dve pobede. Crvena zvezda je tim sa velikim ambicijama ove godine, sa mnogo iskusnih igrača koji odlično razumeju igru. Prošle godine su nas pobedili na našem terenu. To je veoma fizička, dobro vođena i organizovana ekipa, tako da nas očekuje težak meč.“ – rekao je Šarunas uoči sutrašnjeg duela.

Oba prošlosezonska duela u Evroligi između Zvezde i Fenerbahčea, pripala su srpskom predstavniku.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter