0
Fudbal
Serbia vs Switzerland, UEFA Nations League, League A, Group A4

Serbia vs Switzerland, UEFA Nations League, League A, Group A4

NEMANJA MAKSIMOVIĆ OTVORIO DUŠU: „Izgubili ste veru u nas!“

Objavljeno: 14.10.24 u 18:09

Ponovo su navijači stali uz reprezentaciju kada je to bilo najpotrebnije.

Srbija je ovaj prozor Lige Nacija otvorila pobedom nad Švajcarskom – 2:0. Sada ih očekuje nimalo lak duel, jer im je naredni rival Španija. Uoči tog susreta, Nemanja Maksimović, rekao je:

„U fudbalu je najteže steći poštovanje, a mnogo lako se izgubi. Mislim da smo mi u prethodnim godinama radili jako da bi stekli to poštovanje. Narod, navijači i vi novinari ste izgubili veru u nas, pogotovo posle Evropskog prvenstva. Na nama je sada težak put, moramo da radimo jako svaki dan, da verujemo u nas i da vratimo to poverenje, pre svega naroda, a kako i vas novinara“ – rekao je Nemanja Maksimović, te potom dodao:

Serbia vs Switzerland, UEFA Nations League, League A, Group A4
Serbia vs Switzerland, UEFA Nations League, League A, Group A4

„Mislim da smo u ove tri utakmice na pravom putu, čeka nas još dugačak put, ali verujem da je sutrašnja utakmica da borbom i željom… Rezultat nije toliko bitan koliko je bitno kako ćemo mi da se predstavimo i koliko ćemo da damo energije i želje za svaku loptu. Mislim da ćemo samo tako uspeti da vratimo poverenje nacije u ovu ekipu i verujem da svi zajedno sutra možemo da odigramo dobru utakmicu.“ – rekao je iskusni vezista, te se osvrnuo na duel sa Švajcarskom.

„Pre svega bih želeo da pohvalim publiku na stadionu u Leskovcu koja je bila sa nama od prvog do poslednjeg minuta i navijala fer i sportski. Mislim da je to pravi put i nadam se da ćemo sa ovim rezultatima uspeti da vratimo publiku i da na svakoj utakmici budu uz nas.“ – zaključio je on.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter