0
Evroliga

Branko Lazić (FOTO: Starsport)

LAZIĆ PRED FENERBAHČE: „Nisam pričao sa Bobijem Marjanovićem!“

Objavljeno: 14.10.24 u 17:52

Odlično su otvorili sezonu u Evroligi!

Crvena zvezda sutra veče gostuje Fenerbahčeu u okviru 3. kola Evrolige. Uoči tog susreta, Branko Lazić izneo je svoja očekivanja od istog:

„Drugo gostovanje u Evroligi. Sigurno da neće biti lako ako uzmemo u obzir sva prethodna gostovanja kod njih mada smo na poslednjem gostovanju zabeležili pobedu. Nadamo se da ćemo i ovaj put. Idemo u dobrom ritmu, vezali smo dve pobede. Neće biti lako, ali daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i da zabeležimo pobedu.“ – rekao je Lazić, te potom prokomentarisao izostanak Gudurića:

„Da li to olakšava ili ne, to nećemo da gledamo. Biće svakako teško ko god bude izašao na teren. Neko drugo će pokriti te minute i truditi se da se nametne treneru za veću minutažu. Na nama je da odgovorimo i da gledamo sebe.“ – dodao je on, uz konstataciju da se nije čuo sa Bobijem Marjanovićem:

„Ne, iskreno, nisam se čuo. Sinoć sam se setio njega, ali nismo se čuli otkako je potpisao za Fenerbahce.“ – zaključio je kapiten Crvene zvezde.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter