0
Evroliga
Luka Vildoza

Luca Vildoza reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Valencia Basket at Aleksandar Nikolic Hall on March 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ARGENTINAC OTKRIO TAJNU: Evo šta se krije iza crne trake na uhu! (FOTO)

Objavljeno: 13.10.24 u 13:50

Česte migrene prave problem argentisnkom košarkašu!

Košarkaš Olimpijakosa, Luka Vildoza igra promenljivo na početku sezone u Evroligi.  Pojačanje iz redova ljutog rivala, Panatinaikosa, nikako da pronađe partije od pre 2 sezone kada je bio MVP meseca u Evroligi, a mogući razlog za to su migrene.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, ističe da često ima migrene koje utiču čak i na njegov vid, pa je u saradnji sa doktorima otkrio jedan vid tretmana.

Naime, on je za grčku „gazetu“ izjavio:

Patim od migrena, a one često utiču i na moj vid. Nadam se da ću prevazići taj problem koristeći ovu metodu-, rekao je Vildoza.

U pitanju je, vid pirskinga, koji pritiska određenu tačku, pa samim tim Vildoza nosi traku preko celog uha:

Ne želim više da patim od migrena. Želeo bih da se zahvalim svojoj partnerki koja me je ohrabrila da pokušam sa ovom metodom. Imam i recept lekara, sve je prema propisima”, zaključio je Vildoza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thrylos24.gr (@thrylos24_.gr)

Olimpijakos u duplom kolu Evrolige prvo očekuje Olimpiju iz Milana, a potom gostuje Efesu u Istanbulu, pa nam ostaje da vidimo da li će ovaj inovativni tip lečenja uticati na izdanja argentinskog beka.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter