0
Evropske lige
Screenshot 2024 10 06 093559

FOTO: Printscreen

OVO NIJE ZA ONE SA SLABIJIM SRCEM: Jeziva povreda beka Reala!(FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 06.10.24 u 09:57

Strašna povreda Danija Karvahala!

Real Madrid je u sinoćnem okršaju sa Viljarealom slavio rezultatom 2:0, ali je ta pobeda ostala u senci povrede desnog beka domaće ekipe.

Španski bek doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata, i po svemu sudeći ova sezona je za njega završena. Tokom noći on se preko Instagrama iz bolnice obradio navijačima:

– U bolnici mi je potvrđena teška povreda ligamenata i moraću na operaciju. Odsustvovaću nekoliko meseci. Jedva čekam da počnem sa rehabilitacijom i vratim se na teren snažniji nego ikada – napisao je Karvahal.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Daniel Carvajal (@dani.carvajal.2)

Da stvar bude gora po Karvahala, on se povredio u nadoknadi vremena kada je sve već bilo rešeno nakon kontakta sa igračem gostiju Žeremijem Pinom.

Nakon reprezentativne pauze madridski Real očekuje meč u gostima protiv Selte, utakmica kod kuće sa Dortmundom u okviru lige šampiona i najveća utakmica španskog fudbala EL klasiko u kome je Real takođe domaćin i videćemo na koji način će nadomestiti izostanak svog najstandardnijeg igrača.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter