0
Fudbal
Partizan v Radnicki Nis Super League season 2016 2017

Partizan v Radnicki Nis Super League season 2016 2017

LEGENDA PARTIZANA NA PRAGU OTKAZA: Rusi nisu zadovoljni!

Objavljeno: 04.10.24 u 11:40

Problemi za Sašu Ilića.

Srpski trener i igračka legenda Partizana, Saša Ilić na rubu je otkaza na klupi Nižnjeg iz Novgoroda. Slabi rezultati, sa svega tri pobede u 16 utakmica, doveli su do nesigurnosti u njegovom angažmanu.

Poslednji poraz pretrpeo je u utorak od moskovskog CSKA, čiji je trener Marko Nikolić, Ilićev bivši „učitelj“ iz Partizana. Nakon tog poraza, klub razmatra opcije za prekid saradnje sa bivšim srpskim reprezentativcem.

Rusima predstavlja problem što bi razlaz mogao biti skup, s obzirom na to da je Ilić imao robustan ugovor potpisan još u prošloj sezoni. Iako je ekipa izbegla ispadanje, izborivši opstanak kroz baraž, izgleda da ni u narednoj sezoni nisu imali veće ambicije.

Ilić je do sada osvojio 10 bodova u isto toliko utakmica, ali ekipa nije u opasnoj zoni ispadanja niti u baražu. Od crvene zone deli ih dva, odnosno četiri boda, ali uprava kluba je i dalje nezadovoljna njegovim radom.

Već su pronašli potencijalnog naslednika. U pitanju je bivši trener BATE Borisova i CSKA Viktor Gončarenko, koji je nekada bio jedan od najtalentovanijih stručnjaka u Evropi.

Belorus je jedini kandidat da zameni Ilića, koji je u Rusiju došao pre pet meseci iz grčkog Atromitosa.

Sve u svemu, čini se da njegov mandat na ovom mestu neće trajati još dugo.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter