0
Evropske lige
Aleksandar Mitrovic Al Hilal

FOTO: X/@Alhilal_FC

MITRA ŽELE PONOVO U EVROPI: Za srpskog napadača zagrizao engleski velikan, ali je nerealno da ga Al Hilal pusti!

Objavljeno: 27.09.24 u 13:55

Mitrović ima ugovor sa Al Hilalom do leta 2026. godine.

Aleksandar Mitrović, koji je prošlog leta napustio Fulam i potpisao za Al Hilal, nastavlja da impresionira svojim nastupima u Saudijskoj Arabiji.

Iako je bilo jasno da je finansijska motivacija igrala značajnu ulogu u njegovoj odluci, Mitrović je odigrao 51 utakmicu, postigao 51 gol i zabeležio devet asistencija, čime je ostao na radaru evropskih klubova.

Prema izvorima iz britanske štampe, poput Mirora, Mitrović će u januaru biti jedna od glavnih meta mnogih timova, a posebno se izdvaja Mančester junajted. Tim pod vođstvom Erika ten Haga već neko vreme traži kvalitetnog napadača, a Mitrović bi mogao biti idealno rešenje.

Međutim, postoje i izazovi: Mitrović ima ugovor sa Al Hilalom do leta 2026. godine, što bi moglo otežati transfer, a jasno je da njegov trenutni klub ceni njegovu vrednost. Ako dođe do interesa, biće zanimljivo videti pod kojim uslovima bi Al Hilal pristao na prodaju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter