0
Evropske lige
FIFA World Cup Qatar 2022 Quarter finals: England France

FIFA World Cup Qatar 2022 Quarter finals: England France

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Proslavljeni štoper se penzionisao u 32. godini!

Objavljeno: 25.09.24 u 11:52

Jedno vreme je bio među najboljim štoperima u Evropi.

Francuski internacionalac Rafael Varan šokirao je čitavu fudbalsku javnost, odlučivši da se penzioniše u 32. godini.

Razlog je dosta očekivan – učestale povrede koju ga muče već neko vreme. On je pojačao Komo, ali nije uspeo da pronađe pravi ritam, te je odlučio da prekine aktivno bavljenje fudbalom:

„Kažu da sve dobre stvari imaju svoj kraj. Tokom karijere sam ispred sebe imao mnogo izazova i svaki put im parirao. Gotovo svi su trebalo da budu nemogući. Stvorio sam uspomene koje će trajati čitav život. Kada pogledam na to, sa velikim ponosom i osećajem ispunjenosti objavljujem svoju penziju od igre koju svi volimo. Imam velike zahteve za sebe, želim da izađem snažno na teren, a ne samo da budem tu. Potrebna je velika doza hrabrosti da slušaš svoje srce i instinkte. Želje i potrebe su dve različite stvari. Padao sam i uzdizao se hiljadu puta i sada je vreme da se zaustavim i okačim kopačke.“ – napisao je Rafael Varan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Raphael Varane (@raphaelvarane)

Rafael Varan je u dresu Real Madrida odigrao 360 utakmica i postigao 17 golova. U dresu Mančester junajted upisao je 95 nastupa, za Lens je odigrao 24 meča, dok je za Komo samo jednom odigrao zvaničan meč.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter