0
Domaći fudbal
Superliga srbije, super liga, Crvena Zvezda Napredak

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIVA IZJAVA TRENERA NAPRETKA: „Benfika je Zvezdi davala golove iz akcija kakve smo i mi spremali“

Objavljeno: 21.09.24 u 11:11

„Niko nas nije nadigrao, niko nije bio bolji“

Napredak iz Kruševca konačno se sprema da ponovo zaigra na svom stadionu, pod Bagdalom, nakon pauze koja je trajala od maja prošle sezone. U Kruševac dolaze Lalatović i Mladost iz Lučana, a meč je zakazan za subotu u 20 časova.

Iako je trener Goran Stevanović pohvalio svoje igrače i njihov način igre, oseća da su okolnosti u dosadašnjem toku prvenstva mogle biti povoljnije za njegov tim. Takođe ističe i da su Kruševljani protiv Crvene zvezde imali sličan plan igre – kao Benfika.

„Niko nas nije nadigrao, niko nije bio bolji. Da nije bilo prokletog VAR-a, poentirali bismo i protiv OFK Beograda. Takođe i protiv Radničkog iz Niša, to su mečevi koji su, u najmanju ruku bili diskutabilni. I protiv Crvene zvezde smo na zanimljiv način spremili meč, baš tako su se i dešavale šanse. Benfika je Crvenoj zvezdi davala golove iz akcija kakve smo i mi spremali. Potrebno je, ipak, malo i sreće imati. Evo, da je mali Petko dao gol na Marakani… Ne kažem, možda bi bilo 5:1, ali bi Crvenoj zvezdi svakako bilo teže“, rekao je Stevanović u najavi pred meč sa lučanskom Mladosti (20 časova, TV Arena 2).

Prvi zvanični meč pod Bagdalom ove sezone biće poseban trenutak za ekipu Napretka, koja će ugostiti tim koji se trenutno nalazi odmah iza šampiona, Crvene zvezde. Poslednji put kada su igrali na svom stadionu, Napredak je pretrpeo težak poraz od Zvezde (0:4) u plej-ofu, pa će ovaj povratak doneti i dodatni motiv da pred domaćom publikom ostvare bolji rezultat.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter