0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

PLJUŠTE KRITIKE: „Tim nema identitet – Nemaju perspektivu!“

Objavljeno: 16.09.24 u 22:18

Mnogo kritika stiže na račun stratega Mančester junajteda.

Fudbaleri Mančester junajteda već na startu nove sezone počeli su da gube dragocene bodove, što je izazvalo sve glasnije kritike na račun trenera Erika ten Haga.

Iako su „đavoli“ u poslednjem kolu ubedljivo slavili protiv Sautemptona sa 3:0, to nije sprečilo legendu kluba, Dvajta Jorka, da uputi oštre reči na račun holandskog stratega. Jork, nekadašnji napadač Junajteda, smatra da trenutni pristup Ten Haga ne donosi očekivane rezultate, uprkos povremenim blistavim partijama.

– Sa Ten Hagom na klupi, Junajted je milionima kilometara udaljen od titule u Premijer ligi. Posle njegove prve sezone mislio sam da je on taj čovek, koji će povući Mančester napred. Uspeo je da osvoji trofej FA kupa, ali kada se pogleda šira slika, Junajted nema perspektivu. – rekao je i potom dodao:

– Tim nema identitet. Pogledajte koliko smo golova dali, a koliko primili. Procenat datih golova je najlošiji od osnivanja Premijer lige. To su stvari koji moraju da se istaknu – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter