1
Domaći fudbal
Partizan and Zeleznicar Mozzart Super League Season 2023/2024

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NACILJAO NOVOG NAPADAČA: Dete Crvene zvezde verovatno oblači crno-beli dres!

Objavljeno: 18.08.24 u 12:06

Veliko interesovanje je vladalo za ovog momka!

Fudbalski klub Partizan je doživeo neuspehe u pokušajima da se kvalifikuje za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a sada se fokusira na takmičenje u Ligi konferencija. Kako bi ojačali svoje redove, crno-beli razmatraju mogućnost dovođenja Lazara Romanića, pišu brojni domaći mediji.

Romanić, koji trenutno igra za Železničar iz Pančeva, prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, iako nikada nije zaigrao za prvi tim tog kluba.

IMT v Zeleznicar, Superliga Srbije 29.3.2024
FOTO: STARSPORT

Iako je svojevremeno bio proglašen za najboljeg mladog igrača u Zvezdi, nije uspeo da se izbori za mesto u seniorskom timu. Umesto toga, poslat je na pozajmice u OFK Beograd i Borac iz Čačka, pre nego što je prešao u grčku Lamiju.

Posle pet godina provedenih u Grčkoj, Romanić se prošle godine vratio u Srbiju i priključio ekipi Železničara iz Pančeva.

U slučaju realizacije ovog transfera, Partizan bi ubrzao prodaju Mateusa Saldanje, koji je već neko vreme blizu odlaska iz kluba.

7
14
1 Komentara
  1. Momak je dobar igrac, nesumnjivo. To sto je igrao kao dete u Cergi, ne mora mnogo da znaci, bitno je da on zeli u Partizan i da zeli slavu. Time se resava sve. Samo lud ne bi prihvatio poziv velikana,zar ne?
    On nema agenta , dakle pametno je odradio bitan deo karijere! Drugo, ugovor za Zeleznicarima ga veze do juna sledece godine, dakle blizu je konca ugovora, sto Partizanu mnogo odgovara. To znaci da Partizan ne mora i mnogo da se „istrese“ za njega a Zeleznicari ne mogu ocekivati kamione i avione od njega, nekih 300-400K evrica jer mu je cena dosta niska po TM ,samo 800K evra! Sve u svemu, Partizan moze dobro da prodje, a sansa Zelje je da ev. isposluje kroz ugovor koji procenat od buduceg transfera, ev. u inostranstvo . Poznato je da u ovakvim situacijama, cena nasih igraca samo sto su u PFC ili FKCZ odmah duplo poraste kod sledece evaluacije. Dakle, Zeljo moze od toga da zaradi i koju stotinu evra,cak i znatno vise, zavisi koliko ce decko uspeti da se afirmise u velikom klubu!
    Sto se njegove igre tice: pristojan igrac, probojan, aktivan,nije lenj na terenu, stalno je mobilan i dobro ulazi u sanse. Sto se proliferacije tice,moze i mora bolje, mora nauciti iz prve ili nadalje -iz druge ,iz drugog koraka da sutira, nikakvo carinjenje lopte,to se ne ceni kod vodja navale!
    Inace, skolovan igrac, zna da se krece na terenu, ima svoj delokrug rada, zna da „drzi“ svoj deo terena i u punom je fokusu u igri.
    Konacno: Partizan je naciljao dobrog igraca koji ce imati veliku sansu da svoju karijeru podigne na znatno visi nivo. Divno je fudbalski gradjen, lepo izgleda na terenu, zgodan decko i sa te marketinsske strane to je btna stvar. DA SADASNJI NAJBOLJI IGRAC PFC izgleda kao Lazar, vredeo bi duplo vise! Malo se salim, ali ima istine u tome!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter