0
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: KSS

BASKETAŠKA RAPSODIJA: Naši momci razbili Poljake!

Objavljeno: 02.08.24 u 22:30

Rutinska pobeda!

Reprezentacija Srbije u basketu zabeležila je još jednu pobedu na Olimpijskim igrama, savladavši Poljsku sa rezultatom 21:12, čime su osigurali četvrti trijumf na turniru.

Ovom pobedom, naši basketaši su se našli u poziciji da sami odlučuju o svojoj sudbini i direktnom plasmanu u polufinale sa drugog mesta. Ukoliko „orlovi“ pobede Litvaniju, preskočiće Holandiju i direktno se plasirati u borbu za finale.

Utakmicu smo započeli snažno, za razliku od prvog današnjeg duela koji smo izgubili od Letonije. Strahinja Stojačić je brzo postigao prvu dvojku, a ubrzo zatim i drugu, što je našem timu donelo početnu prednost od 6:1 i rasteretilo ih pritiska.

Tokom celog meča imali smo sigurno vođstvo, a sudije su ovog puta imale pravedan kriterijum prema našem timu. Strahinja Stojačić je igrao bolje, iako nije bio na nivou na kojem bi želeo da bude ili na koji je navikao publiku.

Srbija će u nedelju igrati protiv Litvanije, i ukoliko pobedi, zahvaljujući boljem međusobnom skoru protiv Holandije, plasiraće se u borbu za medalju.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter