0
Olimpijske igre Pariz 2024
ženska odbojkaška reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport

DOBRE VESTI ZA ODBOJKAŠICE SRBIJE: Amerikanke šokantno izgubile posle velike drame!

Objavljeno: 29.07.24 u 20:28

Srbija će takođe svoj premijerni meč odigrati večeras

Odbojkašice Kine ostvarile su pobedu protiv SAD u prvom meču Grupe A na Olimpijskim igrama, u izuzetno napetoj utakmici koja je završena rezultatom 3:2 (25:20, 25:19, 17:25, 20:25, 15:13). Ovaj rezultat, iako je Kinu stavio na vrh tabele, može biti od koristi i našim odbojkašicama.

Kina je dominirala u prva dva seta, prepuštajući SAD samo 20, odnosno 19 poena, ali su Amerikanke uspešno izjednačile u naredna dva seta. Kineskinje su ipak zadržale prednost u odlučujućem petom setu, što im je omogućilo da zabeleže pobedu.

Ova pobeda donosi Kini dva boda za tabelu, dok SAD dobija jedan. Da je meč završen rezultatom 3:1, SAD ne bi dobila nijedan bod, dok bi Kina osvojila tri.

Ovaj ishod je povoljan za naše odbojkašice koje će se večeras suočiti sa Francuskom. Pobeda rezultatom 3:0 ili 3:1 omogućila bi našim damama da zauzmu prvo mesto u grupi, što bi ih dodatno približilo cilju na Olimpijskim igrama. Utakmica sa Francuskom počinje u 21:00 čas.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter