0
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: Printscreen/X

LEPE SCENE NA OI: Mikec i Arunović bodrili hrvata u borbi za bronzu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.24 u 15:04

Sjajan gest naših!

U svetlu uzbudljive završnice na Olimpijskim igrama, hrvatski strelac Miran Maričić je osvojio bronzanu medalju u disciplini vazdušna puška na 10 metara.

Maričić, koji je u finalu sakupio impresivnih 230 bodova, postigao je istorijski trenutak kao prvi Hrvat koji je osvojio medalju u ovoj disciplini na Olimpijadi, i prvi koji je doneo medalju Hrvatskoj na ovim Igrama.

Iako je Maričić bio u centru pažnje, posebnu pažnju privukla je i podrška koju je dobio od srpskih strelaca Zorane Arunović i Damira Mikeca.


Dok su svi oči bile uprte u Maričića, Zorana Arunović i Damir Mikec se pripremaju za svoje predstojeće takmičenje. Oni će se u utorak, sa početkom u 9:30 sati po našem vremenu, boriti za zlatnu medalju. Pre toga će biti odlučeno ko će osvojiti bronzu između Indije i Južne Koreje.

S obzirom na to da Turci, koji su briljirali u kvalifikacijama vazdušnog pištolja na 10 metara, postavili olimpijski rekord, Zorana i Damir će imati ozbiljnu konkurenciju.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter