0
Olimpijske igre Pariz 2024
kevin durent

FOTO: Printscreen/sport.rts

HIT RAZGOVOR DURENTA I ŠARENCA: Nenade, volim te brate, ti si mi jedan od omiljenih saigrača! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.24 u 13:32

Durent je morao da pozdravi svog bivšeg saigrača

U sinoćnoj utakmici protiv Srbije u Lilu, Kevin Durent pokazao je zbog čega je verovatno najbolji ofanzivac svih vremena. To je pokazao posebno u prvom poluvremenu, postigavši 19 poena sa savršenim učinkom od 5/5 za tri i 3/3 za dva poena.

Na kraju su Amerikanci pobedili sa 110:84, a nakon meča, Durent je imao zanimljiv razgovor sa Slobodanom Šarencem pred kamerama RTS-a.

Poznati srpski komentator je otkrio Durentu da je Nenad Krstić, njegov bivši saigrač iz Oklahome, gost u studiju RTS-a, što je Durenta oduševilo i nateralo ga da srdačno pozdravi Krstića.

Brat moj, Nenade, volim te brate, ti si mi jedan od omiljenih saigrača. Vidimo se uskoro – poručio je Durent, pa je na pitanje Šarenca da li bi došao u Srbiju odogovorio, „Da, definitivno„.

Imao je popularni „Šareni“ još jedno zanimljivo pitanje: „Odigrao si neverovatnu utakmicu. Imamo izraz da kada želiš da ti krene u košarci, opereš ruke u reci Moravi, to je reka u Srbiji. Rekao sam da si i ti to očigledno uradio“

Na to je Durent odgovorio:

– Bila je neverovatna utakmica. Naš tim ima veliku dubinu i momci izlaze ovde da igraju izuzetno naporno kada dobiju minutažu. Ja sam samo želeo da pogađam šuteve i to je moja uloga u timu – zaključio je Durent

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTS sport (@sport.rts)

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter