0
EURO 2024

FOTO: Twitter/NHS

KOMŠIJE SU PRELOMILE: Evo kakva je sudbina Zlatka Dalića na klupi hrvatske reprezentacije!

Objavljeno: 26.06.24 u 21:45

I pored ovogodišnjeg neuspeha, mnogo je uradio za „Vatrene“!

Zlatko Dalić ostaje na čelu fudbalske reprezentacije Hrvatske, potvrdio je danas Marijan Kustić, predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske.

Iako Dalićeva pozicija ostaje stabilna, Kustić je naglasio da neuspeh Hrvatske u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Nemačkoj nije zaobiđen.

Pa jeste neuspeh. Naš cilj je bio plasman na Evropsko prvenstvo, a nakon toga smo želeli proći grupnu fazu. To nije ostvareno, što nije bilo očekivano. Ipak, dignimo glave jer nas uskoro čeka Liga nacija – izjavio je Kustić u intervjuu za „Nova TV„.

Kustić je takođe govorio o budućnosti Luke Modrića u timu.

Nadam se da će ostati s nama i dalje nositi kapitensku traku u Ligi nacija i na Svetskom prvenstvu, ali odluka je na njemu. Iskreno se nadam da će ostati – dodao je Kustić.

Zlatko Dalić je preuzeo vođstvo Hrvatske u jesen 2017. godine, pred ključan meč u Kijevu protiv Ukrajine, koji je Hrvatska morala dobiti za baraž za Mundijal u Rusiji. Od tada, ostvarili su izuzetne uspehe, uključujući finale Mundijala, treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, finala Lige nacija 2023. godine, i osminu finala na Evropskom prvenstvu 2021. godine.

 

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter