0
EURO 2024

FOTO: X/ @EURO2024

KAKVA LUDNICA: Albanija u nadoknadi vremena do boda koji ih ostavlja u životu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.24 u 17:03

Albanija je bila blizu poraza

Fudbaleri Hrvatske sastali su se sa reprezentacijom Albanije  u drugom meču grupe B Evropskog prvenstva. Rezultat je bio nerešen 2:2.

Hrvatska je postigla golove u razmaku od samo dva minuta, prvi je pogodio Kramarić u 74. minutu, dok su Hrvati do totalnog preokreta došli posle autogola Đasule u 76.minutu.

Albanija je posle dva primljena gola izgledala totalno poraženo, ali su pred kraj skupili snage i stigli do zasluženog boda. Prvi gol je postigao Lači u 11.minutu, dok se iskupljenik Đasula upisao u listu strelaca u 95. minutu.

Na veliko iznenađenje svih pristunih, posle dobrog centaršuta, Ćazim Lači je najbolje skočio i doneo prednost svojoj reprezentaciji.

Mogli su Albanci i do 2:0, gol koji bi ih možda i vodio do pobede, ali je Livaković fantastično reagovao i verovatno spasao Hrvatsku od totalnog poraza.

U drugom poluvremenu, Hrvati su uzeli sve u svoje ruke i totalno nadigrali Albance, i nagrada je stigla u vidu gola Andreja Kramarića.

Posle autogola Đasule, činilo se da je to to, i da će Hrvati odneti ceo plen.

Veliku radost Albaniji, posle dobrog pasa, donosi Klaus Đasula.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter