1
EURO 2024

England's Jude Bellingham on the ground after duel with Andrija Zivkovic (Center) during the UEFA EURO 2024 group stage match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

NEKADA U ISTOJ DRŽAVI A SADA NAS MRZE: Albanci i Hrvati pogrdno skandiraju protiv Srba (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.24 u 16:47

Veliko širenje mržnje

Današnja utakmica između Hrvatske i Albanije izazvala je veliku pažnju javnosti, ne samo zbog značaja utakmice za Evropsko prvenstvo, već i zbog neprijatnih događaja koji su pratili navijače oba tima. Utakmica, koja je mogla odlučiti o eliminaciji jednog od timova nakon njihovih poraza od Španije i Italije u prvom kolu, postala je poprište neželjenih incidenata.

Naime, na putu ka stadionu, navijači Hrvatske i Albanije susreli su se u jednom kafiću u velikom broju. Ubrzo su se istakli jedan hrvatski i jedan albanski navijač, koji su započeli uvredljivo skandiranje na račun Srbije. Psovke na albanskom jeziku, upućene Srbiji, pratile su gotovo sve pristune navijače, a čitav incident je zabeležen na snimcima.

Ovo nije bio izolovan slučaj. Hrvatski mediji prenose brojne druge snimke na kojima se mogu videti navijači kako vređaju Srbiju.

0
2
1 Komentara
  1. FAŠISTI I JEDNI I DRUGI, ZATO SE ONI NAJBOLJE RAZUMEJU I ZATO SU BILI I OSTALI MRZITELJI SRBA. Jadnici iskompleksirani, beda na koju ne treba obraćati pažnju. Daboga i jedni i drugo ispali, kao što hoće.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter