3
Evroliga

Olympiacos' Isiah Canaan, Sasha Vezenkov Thomas Walkup during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA SPREMILA BOMBU: Jedan od najboljih bekova Evrope stiže na Mali Kalemegdan!

Objavljeno: 13.06.24 u 20:52

Zvezdi je potreban proveren igrač na toj poziciji.

Crvena zvezda je prethodne sezone muku mučila sa bekovskim pozicijama. Od katastrofalne selekcije Nejpira, preko čestih povreda pojedinih igrača, pa sve do loše doselekcije u vidu Džavontea Smarta.

Ovog leta tim sa Malog Kalemegdana hteo bi da u svoje redove konačno dovedene jednog izuzetno pouzdanog košarkaša.

Reč je o beku OlimpijakosaAjzei Kenanu. Grčki mediji navode da su on i Zvezda dogovorili dvogodišnju saradnju, ali da se za ozvaničenje čeka kraj finalne serije u Grčkom šampionatu.

Ove sezone u Evroligi, Kenan je beležio 11.1 poen u proseku.

277
29
3 Komentara
  1. Pitam se kao i drugi čitaoci kada će zaludni novinarčići prestati da pišu budjavu reč BOMBA?
    Dragi novinarčići vi ste ovde jedina BOMBA gluposti, ne znanja i na žalost veoma loše informisanosti o igračima kako u košarci tako i svim drugim sportovima. BOMBA gluposti vašeg pisanja zaista ne priliči vašoj profesiji, jel se ispostavi da je doveden igrač osrednjeg kvaliteta. Pišite bolje da mi imamo BOMBE od naših mladih igrača u Srbiji. Prošetajte, udjite u gradove gde se igra dobra košarka i propratite te igrače – raspitajte se malo. Ovako sedite bez veze i samo napišete – BOMBA!
    Koliko će mo puta pročitati vašu glupu poruku BOMBA??
    Zna se gde je mesto BOMBI dragi novinarčići.
    Uzeli ste tu reč od našeg vrsnog komentatora Šarenca i držite je se ko pijan plota, mada i taj pijani po neki put pusti plot.
    BOMBA gluposti iz olovke novinarčića!!

    26
    0
    Odgovori
    • Ovaj Lala je sve lepo rekao za glupost reči bomba, od prostih neukih ne pismenih novinara.
      Zaista glupost pisanja novinara koji po ko zna koji put se gadjaju sa rečima bomba ili jos vise sa rečju brutalno odgovorio!! Kada pročitam brutalno najezim se jer čovek je recimo sasvim pristojno odgovorio na pitanje novinara.
      Dakle novinaru zaista si bomba brutalnosti ne znanja kako treba da napišeš tekst. Ajde ti ponovo u prvi razred osnovne škole valjda ćeš nešto saznati više kako se i šta piše.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter