0
ATP

FOTO: X/ @rolandgarros

NOLE POSLE VELIKE POBEDE: „Toliko adrenalina imam, ako imate neku žurku, dolazim, pravimo je“

Objavljeno: 02.06.24 u 08:41

Novak je dao svoj komentar na francuskom posle preokreta nad Musetijem

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, još jednom je pokazao srce šampiona i izvojevao pobedu protiv Lorenza Musetija nakon epskog preokreta u pet setova. Meč, koji se završio duboko posle ponoći u tri ujutru, trajao je četiri i po sata i bio prava teniska drama.

Nakon neverovatne borbe, Đoković je uspeo da izdrži pritisak i osvoji pobedu. U obraćanju publici, Novak je zahvalio navijačima za podršku, ističući da mu je njihova energija pomogla da prebrodi krizne trenutke i dođe do trijumfa.

Intervju posle meča vodio je Aleks Koreča, koji je zamolio Đokovića da govori iz srca, bez postavljanja pitanja, svestan da je svakom trenutku odmora posle tako napornog meča dragocen.

Hvala puno, hvala. Pokušaću na francuskom, zaslužujete to. Šta mogu reći, moram da kažem respekt velikom ratniku Musetiju za meč koji je bio igran ovako kasno ili rano ujutru. Rekao sam mu na kraju meča da je ovo neverovatno, bio je spreman da pobedi, prišao je vrlo blizu. Mogu reći da je on bio bolji na početku četvrtog seta, nisam imao rešenja za njegovu igru, odlično je igrao, sve što je radio je radio sa velikim kvalitetom. Bilo je to jako teško.

Đoković je posebno istakao zahvalnost publici koja je ostala do samog kraja meča, uprkos kasnim satima.

Moram reći hvala vama jer ste mi dali energiju u četvrtom setu, bio sam drugi igrač zbog vas. Ovo je neverovatno da ste ostali. Tri ujutru. Mnogo dece koja treba da spavaju, koji su mladi. Ali hvala vam, hvala za najlepši meč sa najviše uzbuđenja koji sam igrao ovde. Hvala! Toliko adrenalina imam, ako imate neku žurku, dolazim, pravimo je – zaključio je Đoković uz šalu.

Novak Đoković sada nastavlja svoj put na Rolan Garosu, a nakon ove pobede, očekuje ga duel protiv Franciska Serundola iz Argentine.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter