0
Košarka

FOTO: X/ @Pacers

DESETKOVANI NIKSI NEMOĆNI: Indijana smanjila zaostatak u seriji! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.24 u 10:22

Četvrta utakmica u seriji je već sutra na programu

Indijana Pejsersi su ostvarili pobedu na domaćem terenu, smanjujući rezultat u seriji na 2:1 protiv Njujork Niksa. Nakon dva poraza u gostima, Pejsersi su dominirali u svojoj dvorani, a pobedu su predvodili Tajris Halibarton i Paskal Sijakam.

Halibarton je bio glavni igrač domaćeg tima sa impresivnih 35 poena, četiri skoka i sedam asistencija, dok je Sijakam doprineo sa 26 poena i sedam skokova. Majls Tarner takođe je pružio sjajnu partiju sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i 10 skokova.

Na strani Niksa, istakao se Donte Divićenco sa 35 poena, tri skoka i dve asistencije, dok je Džejlen Branson dodao 26 poena i šest asistencija. Džoš Hart je takođe ostvario dabl-dabl sa 10 poena i impresivnih 18 skokova.

Utakmica je bila izuzetno napeta do samog kraja, sa Pejsersima koji su imali minimalnu prednost od tri poena (106:103) minut pre kraja. Ipak, trojka Bransona izjednačila je rezultat, ali je Endrju Nembard odgovorio istom merom samo 18 sekundi pre kraja.

Nakon promašenog pokušaja Niksa da izjednače, Eron Nejsmit je sigurno realizovao slobodna bacanja i postavio konačan rezultat utakmice – 111:106 u korist Pejsersa. Ova pobeda daje nadu ekipi iz Indijane da mogu da preokrenu seriju i izbore se za prolazak u narednu rundu plej-ofa.

Cup tree provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter