0
Košarka
Željko Obradović

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

POZNATI DETALJI NOVOG UGOVORA OBRADOVIĆA: Postoji jedan izuzetno bitan detalj!

Objavljeno: 01.04.24 u 12:45

Trofejni stručnjak zasigurno ostaje.

Dugo su se vodile špekulacije o tome da li Željko Obradović ostaje na klupi Partizana, ali su sada sve dileme otklonjene. To su potvrdili i predsednik kluba Ostoja Mijailović i sportski direktor Zoran Savića i sam Žoc je u više navrata istakao da on sebe ne vidi ni u jednom drugom timu.

Prema pisanjima Sport Kluba, novi ugovor bi Obradovića obavezao u Partizanu do 2026. godine, dokle traje i drugi mandat prvog čoveka ‘crno-belih’ Mijailovića. Međutim, Željko će imati pravo da nastavi saradnju i nakon isteka. Ono što je bitno kod trofejnog stručnjaka je da mu se niko ne meša u posao i da im konstantnost u svom radu.

Za sada Obradović ima punu slobodu u Partizanu sa kojim se popeo na krov Evrope davne 1992. godine, a ima neverovatnu podršku pre svega navijača i čitave ‘crno-bele’ javnosti. Žoc ima devet titula Evrolige i čeka se na jubliranju desetu, a po svemu sudeći iskusni stručnjak želi sa svojim voljenim klubom još jednu. 

Partizan brani titulu u AdmiralBet ABA ligi, takođe, bori se za plasman u plej-in najelitnijeg kontinentalnog takmičenja, a naredni izazov je ekipa Albe iz Berlina. 

14
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter