0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic (L) and Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OSTOJA MIJAILOVIĆ OTVORENO O NOVOM UGOVORU ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA: ‘Dogovorimo se donose u miru i u skladu sa ciljevima!’

Objavljeno: 20.03.24 u 16:21

Deluje da će Grobarima biti ispunjene želje.

Prethodnih nedelja se mnogo pisalo i pričalo na temu Željka Obradovića i njegovog novog ugovora.. Navijači Partizana su priželjkivali da se to desi, ali iz kluba nisu stizale povratne informacije. Prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović u razgovoru za Kurir, otkrio je određene detalje:

‘KK Partizan je ponosan na sinoćnu pobedu, koja nas motiviše da budemo još bolji u narednim utakmicama u svim takmičenjima. Za to nam je, pre svega, potreban odličan tim. Stoga smo odlučni da nastavimo saradanju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti.’ – rekao je Ostoja i potom dodao:

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

‘Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem. Za sedam godina u Klubu u kojem sam odluke uvek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije mešao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsetim se gde je Klub bio 2017. godine a gde je danas.’ – zaključio je predsednik Partizana.

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter