0
Evroliga

FOTO: Starsport

PRIJATELJI GDE STE: Oba večita rivala van plej-of zone i pored istorijskih budžeta!

Objavljeno: 19.01.24 u 22:46

Partizan realno i dalje u trci, Zvezdi hitno treba serija pobeda!

Nakon poraza Partizana u Atini, crno-beli su se nakon dugo vremena našli van mesta koja vode u doigravanje najjačeg evropskog takmičenja.

Naime, crno-beli imaju identičan skor kao desetoplasirana Valensija, ali zbog bolje koš razlike koja se po pravilima gleda sve do poslednjeg kola, klub iz Španije zauzima proslednje plej-in mesto, ali ukoliko se redovno bude branio domaći teren, uz brejk ili dva može se doći do gornje polovine tabele.

S druge strane, Crvena zvezda je naizgled odmah iza Partizana, ali u dosta lošijoj poziciji, jer crveno-beli su na dva trijumfa od mesta koja vode u doigravanje, tako da je klubu iz Beograda neophodna hitna serija pobeda ukoliko želi da se priključi borbi za plej-in.

Takođe treba napomenuti da su iza nje, ali sa istim skorom uz lošiju koš razliku, Efes, Bajern i Milano, koji mogu legitimno da konkuršu za najboljih deset ekipa, pa crvneo-belima treba zaista spektakularna forma u finišu sezone kako bi nakon osam godina otišla plej-of.

Standings provided by Sofascore

 

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter