1
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Stark Arena on January 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA PUŠTA POLUSEZONSKE KARTE: Evo koliko para treba da izdvojite da gledate crveno-bele (FOTO)

Objavljeno: 09.01.24 u 14:47

Navijači će biti u prilici da sezonske karte poruče i online

Košarkaški klub Crvena zvezda  pušta u prodaju od četvrtka 11.01.2024. godine polusezonske karte za drugi deo takmičarske sezone 2023-2024!

Crveno-beli su se vratili u Beogradsku Arenu i po ugledu na Večitog rivala se trude da istu napune do kraja. Pred Zvezdom je osam utakmica na domaćem terenu u Evroligi, šest utakmica u ligaškom delu regionalne ABA Lige i potencijalne utakmice Plej-ofa, kao i završnica domaćeg šampionata.

Tim povodom KK Crvena zvezda  je odlučila da pusti preostali kontigent odštampanih sezonskih ulaznica, koje će važiti za sve utakmice do kraja sezone 2023-24!

Prodajno mesto: MALI KALEMEGDAN

Početak prodaje: Četvrtak od 10:00

radno vreme: četvrtak, petak, subota i ponedeljak 15.01.2024. godine od 10-18 časova

Kao i do sada, ticketing partner kluba su dugogodišnji saradnci – kompanija Ticket Vision (www.tickets.rs). Navijači će biti u prilici da sezonske karte poruče i online, uz mogućnost preuzimanja na blagajni Arene na dan utakmice.

ČLANARINA I BENEFITI: ČLANARINA sa članskom karticom se podrazumeva i nije potrebna doplata

Prilikom kupovine, kupac postaje član i dobija svoju personalizovanu člansku kartu, čija je cena već uračunata u cenu sezonske karte (1000 rsd cena članarine). Starim kupcima se automatski produžava članstvo koje je takođe uračunato u cenu.

Jedan od prvih benefita za vlasnike sezonskih i članskih karata je omogućen popust u zvaničnoj prodavnici Fan Store do 10% prilikom svake kupovine.

Podsećamo još jednom na cene polusezonskih karata KK Crvena zvezda  za drugi deo sezone 2023-24 su sledeće:

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

ZASLUŽIO SI KAPITENU: Bogdanović je košarkaš godine u Srbiji!

 

5
0
1 Komentara
  1. Dok se za Partizan trazi karta vise za Zvezdu se mogu kupiti i polusezonske karte na pola sezone. To je dokaz da niste u stanju da napunite Arenu sem kad igra Partizan a i tada se po Srbiji dele karte besplatno navijackim grupama samo da bi se napunila hala.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter