0
Košarka

Bogdan Bogdanovic Partizan - SC Derby ABA Liga, polu finale plej of Beograd, Srbija 15.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZASLUŽIO SI KAPITENU: Bogdanović je košarkaš godine u Srbiji!

Objavljeno: 09.01.24 u 14:05

Bogdanoviću je ovo treći put da osvaju ovu prestižnu nagradu

Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlante i ključni član reprezentacije Srbije, ponosno je proglašen za Igrača godine prema izboru Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

Ova prestižna nagrada dodijeljena je prema glasovima novinara, a Bogdanoviću je ovo treći put da osvaju ovu prestižnu nagradu, dok je Aleksandra Crvendakić nagrađena kao najbolja igračica.

Bogdanovićeva izvanredna igra i vođstvo Srbije do sjajnog uspeha na Svetskom prvenstvu u Manili bili su ključni faktori za osvajanje ove nagrade. Iako je Nikola Jokić osvojio NBA titulu s Denverom, izbor novinara ukazao je na izuzetan doprinos Bogdanovića nacionalnom timu kao presudan faktor.

Ova nagrada dodatno potvrđuje značaj i prestiž igranja za reprezentaciju Srbije, a Bogdanović nastavlja da se ističe ne samo u NBA ligi već i na globalnom nivou.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter