0
Domaći fudbal
Igor Duljaj

Igor Duljaj (FOTO:Starsport)

TRENER PARTIZANA: ‘Tako smo napravili hemiju i energiju!’

Objavljeno: 31.12.23 u 12:55

‘Mi smo uradili nešto što bi trebalo da izgleda kao neki model za budućnost.’

Trener Partizana, Igor Duljaj govorio je za Tanjug o raznim temama, ali se dotakao trenutne situacije u klubu, a posebno mu je značila pobedu u 171. večitom derbiju.

-Kada sam video da su navijači i igrači srećni. Iskren osmeh na licima igrača, da su znali da je pobeda zaslužena i da sve što su do sada radili da je to bila nagrada za njihov trud i rad u poslednjih nekoliko meseci. Trud i rad su se isplatili. Iskren da budem, mnogi to nisu očekivali, počev od ljudi koji su u klubu – naveo je.

Iz Humske je letos otišlo 11 igrača, a on je rekao da je to bio težak zadatak za njega, sastaviti potpuno novi tim.

-Otišlo je 11 igrača što je zaista mnogo. Morate da napravite nov tim, sveža krv i to mora sve da se uklopi i zaista je teško to uraditi za nekoliko meseci. Međutim, mi smo uradili nešto što bi trebalo da izgleda kao neki model za budućnost. Kako se dovode neki igrači, i da to budu oni koji nemaju mnogo godina. Da budu igrači koji mogu preko Partizana da se afirmišu, a da u isto vreme klub i profitira. To je bila moja ideja kada sam počeo da ljudima oko sebe da formiram ekipu – jasan je.

Potom je objasnio kako funkcionoše dovođenje novih igrača.

-Prvo vidite šta on očekuje od Partizana i trenera. Ja sam obavio razgovor sa svakim igračem pre nego što je došao u naš klub. Tako smo napravili hemiju i energiju kako bi to bila pozitivna priča u kojoj igraju dobri ljudi. Dobar čovek nije profesija ali je to izuzetno važan faktor kada se bavite ovim poslom – istakao je Duljaj.

NA ČAIRU NIŠTA NOVO: Ode jedan, dođe drugi!

 

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter