1
Domaći fudbal

Dragoljub Zbiljic FK Vojvodina predsednik 23.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PET EKIPA, A TRI MESTA ZA EVROPU: Zbiljić najavljuje izuzetno ozbiljna imena u Novom Sadu!

Objavljeno: 29.12.23 u 21:41

Čeka nas veoma zanimljiva zima.

Dragoljub Zbiljić, prvi čovek najvećeg kluba zemlje van Beograda, Vojvodine, najavio je nakon nešto skromnijih rezultata ove polusezone, dodatno jačanje rostera, u borbi za tri mesta u Evropi koja su dostižna za timove koji nisu večiti.

“Pregovaramo sa reprezentativcima okolnih zemalja, u pitanju su sve ozbiljni igrači. Po našim shvatanjima to su veoma dobri fudbaleri i velika imena“, rekao je Zbiljić tokom gostovanja na RT Vojvodina.

„ Mi smo u ovom trenutku na bod od četvrtog mesta i na devet od trećeg. Verujemo u naše igrače i struku. Ovom timu su falila još letos dva ili tri igrača. Žrtvovali smo taj prelazni rok da bismo stabilizovali finansijsku situaciju. Sad idemo na ta pojačanja. U zimskom prelaznom roku dovešćemo od dva do pet novih pojačanja i bićemo mnogo jači na proleće“.

Standings provided by Sofascore

 

4
0
1 Komentara
  1. Može da najavljuje šta hoće, dok „imaginarni“ ne postanu stvarni i dok ne stave potpise na ugovore i ne prođu licenciranje za nastupe u dresu stare dame, ovakve najave su tra-la-la-bla-bla-bla-truć.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter