0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJE UPOREDIO SADAŠNJU ZVEZDU U ODNOSU NA PRETHODNI MANDAT: ‘Neću ništa obećavati, ali daću sve od sebe!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.23 u 14:00

‘Ja sam ponosan za sve ovo što smo napravili u prethodnom mandatu.’

Danas je na konerenciji za medije kao novi/stari trener Crvene zvezde predstavljen Vladan Milojević koji je govorio o svojim očekivanjima, igračkom kadrom i brojnim temama. Takođe, uporedio je svoj prethodni boravak u Ljutice Bogdana i sadašnji tim ‘crveno-belih’.

-Ja sam ponosan za sve ovo što smo napravili u prethodnom mandatu. Zvezda je nešto sasvim drugačije, ja je drugačije doživljavam. Na poslednjoj konferenciji sam rekao da kada god je neki trenutak da uvek imaju jednog čoveka kojeg mogu da okrenu i da nikada neću reći ne. Šta će dalje da bude… I zbog toga sam ponosan, ja obećanja nikada u životu nisam davao, ali mogu da kažem da ću dati sve od sebe, da ću predstavljati klub kako dolikuje klubu i veličini kao što je Crvena zvezda – poručio je Miloje.

MILOJEVIĆ OTKRIO DA LI JE IMAO KOMUNIKACIJU SA BAHAROM PA ISTAKAO: ‘Ja ne funkcionišem tako na osnovu liste želja!’ (VIDEO)

0
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter