0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJEVIĆ OTKRIO DA LI JE IMAO KOMUNIKACIJU SA BAHAROM PA ISTAKAO: ‘Ja ne funkcionišem tako na osnovu liste želja!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.23 u 13:55

‘Imamo dobar kostur tima.’

Crvena zvezda je danas predstavila svog novo/starog trenera, miljenika navijača. Vladana Milojevića koji je govorio na konferenciji za medije. Takođe, otkrio je da li je imao komunikaciju za Barakom Baharom i potom predstavio svoj stručni štab sa kojim će raditi u narednom periodu.

-Nisam imao komunikaciju sa Baharom, ako budem imao mogućnosti saslušaću, zašto da ne. Sa mnom su tri kvalitetna trenera, Nebojša Milošević, jako dobro ga poznajete, on je veliki Zvezdaš i sa njim sam radio u poslednje dve godine. Ivan Vučetić, on će biti zadužen za fizičku pripremu i Bojan Ofenbaher za nalitiku, oni su posvećeni momci koji su pre svega veliki zvezdaši. Ja ne mogu sve sam, oni su mi od velike pomoći – jasan je.

Istakao je da ne funkcioniše po listi želja.

-Ja ne funkcionišem tako na osnovu liste želja. Mislim da imamo dobar kostur tima, ali verujm da je tim pravljen za puno utakmica u Ligu šampiona. Vraćamo se sada na domaće prvenstvo i kup, ali nisam imao puno vremena da razgovaram o tome. Uvek su prioriteti kluba da on može da živi, tu je mnogo faktora, videćemo od ponedeljka – poručio je Milojević.

MILOJE PORUČIO: ‘Volim da radim pod pritiskom!’

24
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter