0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on December 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ GORI PORED KLUPE, BAHAR SKRŠTENIH RUKU GLEDA POTOP: Slika večitog derbija u jednom snimku! (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.23 u 10:27

Jedna linije pored terena, dva univerzuma.

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju u Humskoj, a radost domaćim navijačima doneli su Mateuš Saldanja i Bibars Natho svojim pogocima. To znači da su crno-beli postali jesenji prvaci.

Trener Zvezde, Barak Bahar nikako nije mogao da bude srećan ishodom ove utakmice, a nečemo ga više gledati na klupi crveno-belih, što je sasvim razumljivo nakon totalne katastrofe ove polusezone.

Naime, sve je jasno nakon ovog snimka, gde Igor Duljaj, koji je trener „nižeg“ rejtinga, barem na papiru i koji je praktično preuzeo ekipu zato što niko nije hteo da sedne na vrelu klupu crno-belih, apsolutno davao poslednji atom snage pored aut-linije, gtovo kao da je i sam igrao utakmicu, i tako vodio svoj tim ka najvećem skalpu ove jeseni.

S druge strane, ekipa najvišeg takmičarskog rejtinga koju je Bahar, evropski trener čiji ugovor vredi više miliona, pobedio ove jeseni jeste Novi Pazar, a kada pogledamo govor tela, apsolutnu mirnoću pored terena, dok ekipi ništa nije polazilo za nogom, jasnije je zašto su stvari ispale na ovaj način.

 

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter